Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Kunstsilo ANTI Bergen ANTI Trondheim lansering av visuell identitet

Velkommen til lansering av Kunstsilos visuelle identitet 1. april

Nyheter 28.03.2022

Fredag 1. april presenteres Kunstsilos logo, fonter og fargepalett.
Lanseringen skjer både i form av et fysisk arrangement på Teateret i Kristiansand, og streames også på Kunstsilo sin Facebookside.

Det fysiske arrangementet finner sted på Teateret, Biscenen, og begynner kl. 16.

Den direktesendte strømmingen starter kl. 16:15 på Kunstsilos Facebookside.

I mange år var det kornet som fylte siloen i Kristiansand til randen. Nå skal den ikoniske og prisvinnende bygningen fylles på ny; når silo blir til Kunstsilo.

Over 8000 kvadratmeter med ny inspirasjon og energi, verdens største samling av nordisk modernisme, nye utstillinger, og spennende opplevelser. Dette er bare en liten smakebit på hva du har i vente når Kunstsilo åpnes opp om to år. Vi gleder oss til til å se hva Kunstsilo kommer til å bli, og ønsker å dele prosessen videre med deg!

ANTIs avdelinger i Trondheim og Bergen har sammen med Sørlandets Kunstmuseum de siste to årene utviklet konseptet for merkevaren Kunstsilo. Sammen har vi jobbet frem en visuell identitet som skal formidle vår visjon og våre verdier – og skape begeistring og engasjement rundt prosjektet.

Denne fredagsettermiddagen kommer ANTI for å presentere sitt arbeid sammen med Sørlandets Kunstmuseum på Teateret, og du får et innblikk i metodikk, innsikt og ikke minst: Det ferdige resultatet, som utgjør rammeverket for Kunstsilos kommunikasjon fremover.

På scenen: 

Tom Morgan, ANTI Bergen
Executive Creative-Strategist & Managing Partner

Stian Ward Bugten, ANTI Trondheim
Executive Creative Director & Co-Founder

Eldbjørg Dahl, Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo
Kommersiell sjef

Reidar Fuglestad, Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo
Administrerende direktør

Praktisk informasjon om det fysiske arrangementet:

Dersom du blir forhindret fra å komme, ber vi deg vennligst om å gi beskjed til post@skmu.no slik at noen andre kan få din plass.

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×