Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Trude Gomnæs Ugelstad sier opp sin stilling som kunstnerisk direktør ved Kunstsilo

20.12.2022

Trude Gomnæs Ugelstad har vært ansatt som kunstnerisk direktør for Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo siden 1. mai 2019. Gomnæs Ugelstad leverte i går en oppsigelse av sin stilling som kunstnerisk direktør.

Mye borte fra familie

Jeg har pendlet til Kristiansand i snart fire år. Det har vært en fin tid og profesjonelt svært utviklende. Men det har til tider vært utfordrende å være borte fra min familie. Jeg ønsker å være til stede full tid denne siste tiden mine barn bor hjemme, sier Trude Gomnæs Ugelstad.

Gomnæs Ugelstad har i hele perioden pendlet Oslo – Kristiansand, vært mye til stede på museet og jobbet fokusert på det kunstneriske i Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo.

Jeg er sikker på av vi har lagt grunnlaget for at Kunstsilo blir en suksess. Jeg heier på Kunstsilo, sier Gomnæs Ugelstad.

Kunstnerisk fagstab er styrket

Vi har full respekt for Trude sin avgjørelse og tar den til etterretning. Organisasjonen vår har solide kunstfaglige krefter internt og den er styrket under Trude sin ledelse med blant annet flere doktorgradsstipendiater. Vi er takknemlige for den innsatsen Trude har lagt ned i jobben og ønsker henne lykke til videre, sier Reidar Fuglestad, administrerende direktør ved Kunstsilo.

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×