Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Ugo Rondinone, All Absolute Abyss, 2010. Courtesy DNB Sparebank Stiftelsen. Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo
Ugo Rondinone, All Absolute Abyss, 2010. Courtesy DNB Sparebank Stiftelsen.

Pressemelding(arkiv): Ugo Rondinone åpner sin første soloutstilling i Norge på Sørlandets Kunstmuseum

arkiv Sørlandets Kunstmuseum | pressemelding 11.01.2021

Sørlandets Kunstmuseum er stolte av å presentere en ny utstilling med den internasjonalt anerkjente kunstneren Ugo Rondinone. Fredag 15. januar 2021 åpner utstillingen med tittlen “a wall. a door. a tree. a lightbulb. winter.”. Visningsperiode vil være frem til 11. april 2021.

Les mer om utstillingen.

Dette er Rondinones første soloutstilling ved et norsk kunstmuseum. Utstillingen vil inneholde fire utvalgte store verk som understreker et viktig element i Rondinones arbeid: underdrivelse. Verket All Absolute Abyss skaper et ledemotiv i denne utstillingen, en overdimensjonert dør i tre, med solide elementer i jern og emalje. Døren kaller og lokker på oss – er vi inne, hva ligger utenfor, er døren åpen, på gløtt eller lukket?

UGO RONDINONE. a wall. a door. a tree. a lightbulb. winter
Visningsperiode: 15. januar – 11. april 2021

Sørlandets Kunstmuseum er et regionalt kunstmuseum i Kristiansand. I 2023 vil museet flytte inn i Kunstsilo, en spektakulær kornsilo fra 1935 renovert til å huse verdens største kunstsamling av nordisk modernisme. Dette inkluderer Tangen-samlingen på over 3.000 kunstverk. 

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×