Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Eldbjørg Dahl kommersiell sjef Kunstsilo

Pressemelding (arkiv): Kommersiell sjef ansatt ved Sørlandets Kunstmuseum

arkiv Sørlandets Kunstmuseum | pressemelding 03.09.2018

Sørlandets kunstmuseum (SKMU) har i dag ansatt Eldbjørg Dahl (f. 1975) som kommersiell sjef i en prosjektstilling på ett år.

-Vi er svært fornøyde med at hun har takket ja til stillingen og vet at hun vil tilføre oss ny og verdifull kompetanse. Vi hadde flere og interessante kandidater til stillingen. Etter en grundig prosess er vi både glade og stolte over å ha fått en så kompetent person med oss på laget.  Eldbjørg har bunnsolid teoretisk bakgrunn, variert og mangfoldig erfaring som vil bidra til ny kommersiell kraft – og som vil legge grunnlaget for den kommersielle utviklingen av Kunstsilo, sier Reidar Fuglestad, adm. dir. ved Sørlandets Kunstmuseum.

Eldbjørg har solid erfaring som rådgiver på tvers av sektorer. Hun er strategisk rådgiver innen kommunikasjon, ledelse og forretningsutvikling. I sum er hun eier av en kompetanse som er dynamisk og helhetlig. Ledererfaring har hun blant annet ervervet gjennom stillingen som markedssjef i Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand. Dahl har høyere internasjonal utdanning innen kultur, ledelse, økonomi og kommunikasjon med 3-årig kulturarbeid (BA), Master i Film og TV-studier (MA) og Master of Business Administration (MBA).

– Det er fantastisk inspirerende å innta stillingen som kommersiell sjef i SKMU/Kunstsilo. Dette forteller oss at en ny tid og et utvidet verdisyn er på vei inn i det offentlige kunstlivet og at SKMU er fremoverlente og tar innover seg fremtidens utfordringer for et kunstmuseum.  Kommersiell tenkning i museumssammenheng vil rett og slett være en styrke i den fremtidige daglige drift. Samtidig må vi også tenke nytt rundt formidling, digitalisering og kommunikasjon for å være relevante, bygge identitet og skape engasjement og eierskap blant det publikum vi skal tjene. Jeg gleder meg til å arbeide med det kompetente, dedikerte og engasjerte teamet ved SKMU, sier Eldbjørg Dahl.

Kontakt:

Reidar Fuglestad, mobil 48 15 99 00 / reidar@skmu.no

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×