Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Kjøp medlemskap

Vil du bli medlem i Kunstsilo? Dersom du melder deg inn nå, varer medlemskapet frem til Kunstsilo åpner – og du får invitasjon til en egen føråpning for medlemmene våre. Selv om vi for tiden er uten egne lokaler, vil vi ha aktiviteter som utstillinger og arrangementer «utomhus» i påvente av åpningen. Vi vil også etterhvert invitere medlemmer til eksklusive omvisninger på byggeplassen og i bygningen underveis i byggeprosessen, før åpning.

For å bli medlem må du ha din egen e-postadresse. Alle invitasjoner, informasjon og tilbud blir sendt på e-post. Er du under 18 år kan du bruke en av dine foreldres e-postadresse. Les alle våre medlemsvilkår nederst på siden.

Som UNG, VOKSEN eller DUO-medlem får du:

Når du bestiller medlemskap, får du medlemskort tilsendt per post.

Har du spørsmål, kontakt oss på post@kunstsilo.no


VOKSEN – 500 kroner

Vårt ordinære medlemskap.


DUO – 650 kroner

Perfekt for par! Gjelder for to personer. Husk å skriv inn en unik epost-adresse for din med-duo ved utsjekk i nettbutikken. Begge medlemskortene sendes i posten til den som kjøper medlemskapet.


UNG – 150 kroner

Gyldig til og med året du fyller 30 år.


BARN – 100 kroner

For 0-16 år. Merk at våre tilbud til barnemedlemmer er redusert frem mot åpning i Kunstsilo.


Medlemsvilkår

Dette er vilkårene du samtykker til ved å bli medlem av Kunstsilo per november 2022.

Disse medlemsbetingelsene gjelder for de ordinære medlemskapene VOKSEN, DUO, UNG, og JUNIOR.
Medlemskap i tilknytning til særskilte samarbeidsavtaler kan ha andre vilkår.

Beløp betalt for medlemskap kan ikke refunderes.

Kunstsilo følger gjeldende forbrukerrettigheter og -forskrifter som er knyttet til virksomheten. Se forbrukerradet.no og forbrukertilsynet.no for mer informasjon.

Ditt medlemskap registreres på din e-postadresse og på ditt telefonnummer. Hvert medlem må ha en unik epost-adresse

Er du under 18, kan du bruke en av dine foreldres e-postadresser.

Medlemskap kjøpt for 2021 og fremover gjelder frem til Kunstsilo åpner.

Som medlem samtykker du til at museet kan sende deg invitasjoner, informasjon, tips, gode tilbud og relevant informasjon angående ditt medlemskap via e-post. Dette gjelder både Kunstsilo og tilbud/tips fra våre samarbeidspartnere.

Som medlem av Kunstsilo samtykker du til at Kunstsilo kan lagre, prosessere og benytte opplysninger om deg som grunnlag for tilpassede tilbud, medlemskampanjer og informasjon rundt medlemsfordelene. Du kan lese mer om personvern her.

Kunstsilo er ansvarlig for medlemskapen Voksen, DUO, Ung og Junior, og forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene for medlemsordningen eller avslutte medlemsprogrammet. Endringer i vilkår varsles medlemmer senest 3 uker før endringen trer i kraft.

Du kan når som helst melde deg ut dersom du ikke lenger ønsker å være medlem.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×