Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Bokbad 7.november: Danby Choi og Frank Rossavik

27.10.2022

Kunstsilo inviterer Danby Choi og Frank Rossavik til samtale om identitetspolitikk, kansellering og presset mot det liberale samfunn

Mandag 7 november kl.18.00-19.30 på Teateret, Intimscenen

Kansellering. Identitetspolitikk. Woke. Begrepene som har preget samfunnsdebatten de senere årene kan være vanskelig å forstå og forholde seg til. Hva betyr de egentlig? Hvor kommer de fra? Hvilken utvikling varsler de? 

Redaktør av Subjekt Danby Choi møter journalist og forfatter Frank Rossavik til en samtale om Rossaviks nye bok: De korrekte, hvor han gir sine svar på disse spørsmålene. Han er kritisk til aktivismen begrepene betegner, og frykter for ytringsfriheten og debattkulturen Samtidig spør Rossavik om aktivistene har rett i noe. 

Samtalen vil også bevege seg inn på levenet rundt Kunsthøgskolen i Oslo (Khio) som toppet seg i 2020/2021. Protester, opphetede diskusjoner og opprop fra studenter knyttet til uenigheter rundt blant annet å fjerne kunstverk som ble oppfattet som rasistisk, endre og avkolonialisere pensum, slutt førte til at daværende rektor gikk av. Hva skjer med kunsten og kunstens autonomi i et årvåkent samfunn? 

Bokbadet skjer på Teateret i kongens gate 2, på Intimscenen.

I etterkant av arrangementet er det mulig å kjøpe Rossaviks bok «De korrekte».

Praktisk informasjon

Dørene åpner 17:45.
Åpen bar.
Billetter koster 120 / 60,- for medlemmer.
Medlemmer må fremvise medlemskort sammen med billetten (enten digitalt eller fysisk medlemskort) ved oppmøte. 

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×