Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Knudens årsutstilling 2022 Magi i Mørket Sørlandets Kunstmuseum

(Arkiv) Knudens Årsutstilling 2022: Magi i Mørket

arkiv Sørlandets Kunstmuseum 20.04.2022

2022 er et merkeår for Knuden Kulturskole. De er på flyttefot og skal fra høsten flytte inn i nytt skolebygg på Silokaia, der de også vil bli nærmeste nabo med Kunstsilo. Men først skal de, for siste gang, rigge til årsutstilling på Sørlandets kunstmuseum for Knudens Visuell kunst og Sesam elever. Deltakerne er i alderen 8 til 18 år og arbeidene favner alt fra store fugleflokker til karakterutvikling og grenseløse kreasjoner med inspirasjon fra Commedia dell’Arte. Gjennom året har elevene blant annet hatt fokus hvordan det kan formes med papir og ved hjelp av gjenbruksmaterialer med miljø i tankene.

Det har blitt en utstilling hvor vi kan drømme oss bort blant svevende fugler, vakre bilder, skulpturer, animasjoner og fantasifulle masker – alt iscenesatt med en fortryllende skumring i museets største sal. Vi gleder oss til å ønske velkommen til litt magi i mørket!

Knudens årststilling 2022 i sal 1 vil være åpen for publikum i museets åpningstid følgende dager:

Lørdag 23/4

Søndag 24/4

Torsdag 28/4

Fredag 29/4

Lørdag 30/4

Inngang til museet og utstillingen er gratis for Knudens elever, lærere og foresatte i utstillingsperioden.

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×