Kunstsilo støtter ikke din nettleser

Du bruker en nettleser som ikke støttes lenger på web. Last ned en av disse:

Etter over 20 år med inspirerende, moderne og vakre utstillinger har Sørlandets Kunstmuseum nå stengt dørene og skiftet navn til Kunstsilo. Nettsiden skmu.no legges ned, og kunstsilo.no er vårt nye nettsted. Innspurten mot Kunstsilo har begynt!

Palmesus Classics Kunstsilo Mike Van der Noordt digital kunst Kristiansand

(Arkiv:) En levende symfoni av orkester, visuell kunst og populærkultur under Palmesus Classics!

arkiv Sørlandets Kunstmuseum 12.11.2021

12.november 2021:
Når artister, symfoniorkester og band inntar scenen på Kilden denne helgen, er det ikke bare musikken som er live. På den enorme LED skjermen iscenesettes denne konserten av digital kunst. Mike van der Noordt har latt seg inspirere av naturkrefter og ulike naturfenomen og har utformet 2D og 3D animasjoner til hver av de 20 låtene. Musikken påvirker rytmen i det visuelle, og i tillegg mikser Mike de ulike animasjonene omtrent som en DJ mixer musikken live.

Mike har sin utdannelse fra Willem de Kooning Academy i Rotterdam. Mike har produsert en rekke 3D-mapping og VJ-event over hele Europa. Han har de siste tyve årene jobbet som kunstner, designer og kunstnerisk leder for blant annet V2_Lab og TAG, og på festivaler som DEAF, Arts Electronica og Transmediale. Denne helgen er det Palmesus Classics som iscenesettes og fargelegges av Mike sin digitale kunst. I samspill med musikken, vil publikum få oppleve en dynamisk mix på det digitale lerretet, den enorme LED skjermen som også dette året iscenesetter Palmesus Classics.

Sørlandets Kunstmuseum er stolt samarbeidspartner under årets Palmesus Classics.

More from Kunstsilo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×